Τόσο η πολυετής εμπειρία μας, όσο και οι γνώσεις μας για τις ανάγκες του φίλου αυτοκινητιστή για μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο, για οικονομία στα καύσιμα, αλλά και για τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, μάς οδήγησαν στη δημιουργία αποκλειστικών συνεργασιών για την Ελλάδα με τις καλύτερες εταιρείες παγκοσμίως.

Από την αρχή ακόμη της επαγγελματικής πορείας μας κατευθυνθήκαμε στην ποιοτική εξυπηρέτηση και διάθεση εξαιρετικών προϊόντων. Για το λόγο αυτό ξεκινήσαμε και τη συνεργασία με την αμερικάνικη εταιρεία ALCOA® WHEELS, η οποία κατάληξε σε αποκλειστική αντιπροσώπευση για την Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή.

H MAXION WHEELS® είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής σιδερένιων ζαντών για επαγγελματικά οχήματα. Η MAXION WHEELS® και οι θυγατρικές εταιρείες της προσφέρουν για περισσότερα από 100 χρόνια καινοτόμες τεχνολογίες και υψηλή ποιότητα στις ζάντες.

Η HAYES LEMMERZ® είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σιδερένιων και αλουμινίου ζαντών για τις αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης κατασκευάζει σιδερένιες ζάντες για φορτηγά και off road οχήματα, όπως και σασί και τραβέρσες για φορτηγά, λεωφορεία, φορτηγά ελαφρού τύπου.

Η συγχώνευση των δύο αυτών εταιρειών ζαντών έχει δημιουργήσει τον καλύτερο παγκόσμιο προμηθευτή, με κατασκευαστές σε 13 χώρες και μια σημαντική παρουσία στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στη σημερινή πλέον εποχή και εν μέσω της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε και διαθέτουμε προϊόντα που εύκολα κατατάσσονται ποιοτικά ως άριστα στην καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας. Ο νέος αέρας της δεύτερης γενιάς σε συνδυασμό με την εμπειρία του ιδρυτή οδηγούν την εταιρεία με σταθερά και συνεχώς ανοδικά βήματα.

Φιλικότητα
Εξυπηρέτηση
Ποιότητα
Εγγύηση
Δίκτυο Πωλήσεων

Alcoa Wheels