Αξιοπιστία και φήμη

Η Maxion Wheels® και οι θυγατρικές της παράγουν και προμηθεύουν εταιρείες κατασκευής οχημάτων ζάντες που εφαρμόζουν τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες για πάνω από 100 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα, στον όμιλο έχουν αποκτηθεί
μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στη βιομηχανία του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των Kelsey Hayes, Lemmerz και Fumagalli. Σήμερα, ο συνδυασμός της εμπειρίας με την τεχνογνωσία μάς επιτρέπει να μπορούμε να κατασκευάσουμε ζάντες για σχεδόν οποιοδήποτε όχημα σε όλο τον κόσμο!

Με ένα στρατηγικά ανεπτυγμένο διεθνές δίκτυο εγκαταστάσεων μηχανικής, τεχνολογίας και παραγωγής, η Maxion Wheels® είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές που μπορούν να διανείμουν σε μια πραγματικά παγκόσμια αγορά.

Η Hayes Lemmerz International, Inc. ιδρύθηκε αρχικά το 1908 και ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Hayes Lemmerz ως ένας πρωτοπόρος της τεχνολογίας αιχμής στα προϊόντα που παρήγαγε έχει μια διαφοροποιημένη πελατειακή βάση. Με την απορρόφησή της από τη Maxion Wheels® πρόσθεσε στον Όμιλο τις 18 εγκαταστάσεις που βρίσκονται σε 12 διαφορετικές χώρες συμβάλλοντας στην ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της ήδη μεγάλης μητρικής εταιρείας.